spely.se

Älska Nintendo

Spela gratis på nätet

Vill du spela gratisspel på nätet 2014 behöver du inte leta särskilt långt. Det finns massor med sajter som är dedikerade till dig som gillar att spela olika spel. Coolaspel.se är min favorit. Det är, som man kanske kan ana, en svenska sajt där du kan spela olika coola spel. Jag tänkte gå igenom ett par av mina favoriter.

Först ut är Sift Heads. Detta är ett skjutspel där man med sniper rifle, pistol, granater och andra vapen ska döda olika offer. Man är helt enkelt en hitman i storyn. Spelet är superenkelt utformat men verkligen hur roligt som helst. Jag kan inte understryka nog hur bra det här spelet är en regnig sommardag.

siftheads
Första versionen är den enklaste. Det är mycket med sniper rifle och det räcker långt. Men spelutvecklaren satte igång och gjorde en uppföljare, och en till, och sen en till, och sen ännu en till! Det finns över tio spel i serien nu och de blir generellt bättre för varje gång. Utvecklaren har jobbat väldigt mycket på storyn så att det känns som man själv är huvudpersonen. Det här är en riktig favorit och klassiker för gratisspel.

Bubblor att spränga, samla på eller para ihop är en klassiker. Det här spelet går ut på att matcha och förstöra bubblor. Det är ett evighetsspel som inte går att klara. Det handlar om att man ska få så många poäng som det överhuvudtaget är möjligt. Inte alls dumt det här spelet.
superbubblor
Mitt highscore är några hundratusen. Spelet blir lite tråkigt i längden, men passar utmärkt för dig som till exempel kokar potatis och behöver något avkopplande att göra under tiden.

Också en för er med barn, Strawberry Cake. Strawberry Cake är ett väldigt pedagogiskt och roligt spel att spela med sina barn.
strawberrycake
Du spelar Strawberry cake med musen. Dra musen enligt pilen så kommer den att utföra momentet för att göra en jordgubbspaj. Detta är absolut inget spel som en vuxen ägnar sig åt själv i timtal, utan ett spel som man kanske spelar med sin 7-åring. Bättre än GTA i alla fall för de små kidsen.


!